jeudi 22 avril 2010

Killarnas synvinkel på resan!

För vissa är natten till att sova, och för vissa är den till för att vakta den. Min kompanjon Pär "Postis" skiner fortfarande som en sol fastän klockan snart är 01.00 och vi ska upp 06.00

Vi sitter här i hotellobbyn på Timhotel, där vi glädjs av receptionistens musiksmak! Det är en blandning av klassisk, Hip & Hop, Hård Rock och Techno musik.
Utanför vårt fina hotel så börjar ljudet av storstaden Paris sakta men säkert komma fram. Gatumänniskor(tigare) är den största delen av befolkningen såhär dags som är ute och njuter av storstadslivet.

Lite längre bort från vårt hotel så ligger Hotel La fayett där vår underbara reseledare Mr.Barr spenderar sina nätter, eller?


Mr.Barr är en väldigt glad och positiv person som älskar sitt jobb som reseledare. Han njuter verkligen av varje sekund. Han har verkligen svar på allting, ibland undrar man om han verkligen är reseledare eller historialärare. Inget går upp emot hans förträffliga sagor och hans underbara berättarröst. Han kanske skulle satsa på att bli dagisfröken.
Vi i killgruppen är väldigt övertygade om att han hade kunnat göra livet mycket enklare om han hade varit vår dagisfröken. Vi har också kommit fram till att det inte finns något negativt med denna komiker som förgyllde vår bussresa genom europa. När vi väl summerar denna underbara person så kan vi inget annat än att säga att han har tagit våra hjärtan med storm. Han har verkligen höjt reseledarnivån med yttligare ett steg. Vi tackar denna underbara person som har förgyllt vår resa.

Nog om vår reseledare. Paris är en stad som har många fina sidor med också en del mörka. De mörka är nog att solen går ner redan efter klockan 20.00. De fina sidorna av Paris går knappt att beskriva med ord, det måste ses live. Vi rekommenderar detta starkt till er som inte har varit i Paris, att verkligen åka hit. Detta är ett minne för livet.

PS. Om ni ska besöka Louvren, som vi tycker att ni verkligen ska göra! HA MYCKET DRYCK MED ER IN, för gradantalet låg runtomkring 45 till 50 grader, det var verkligen som en finsk bastu.


Med Parisiska hälsningar /// Faton, Pär, Edwin & Bawar

Aucun commentaire: